Florrie

Datum: 2019-05-23

Tid: 19:00

Plats: Virsbo, Konsthallen

Biljettinfo: Vuxna 150 kr. Scenpass 120 kr. Ungdom t.o.m.20 år 50 kr. Biljetter www.tickster.com Finns i april på Surahammars bibliotek, ICA Nära Virsbo.

Boka

Föreställningen Florrie utspelar sig i hjärtat av Västmanlands. Här sker ett fiktivt och dramatiskt möte mellan två starka människor, där frågan om vad som egentligen är viktigt i livet ställs på sin spets.
I den varma sommarkvällen sitter Florrie Hamilton, herrgårdsfröken på Högfors och väntar på författarinnan och kvinnosakskämpen Emilia Fogelklou. Fogelklou ska hyra på herrgården men när det knackar på dörren är det inte Emilia, utan Harry Pettersson, arbetarrörelsens starke man på bruket. Han har en väldigt viktig fråga att ställa, till både Florrie och Emilia.Information om arrangemanget:
Efter föreställningen, som är en timme, är det ett publiksamtal med Marika Lagercrantz. Servering i paus av Virsbo Konsthall. Medverkande: På scen: Cecilia Sedvall, Måns Clausen m.fl. Upphovspersoner/ Konstnärligt team: Regi: Niklas Hjulström Manus: Kjell Sundstedt